...o životě, chaosu, a jiných trampotách ;-)...

úvaha - modlitba - who knows? =)

27. 2. 2014 21:07
Rubrika: Osobní

Díky Ti pane za dnešní den, i když byl svým způsobem obyčejný, Ty jsi ho oživil a dal jsi mi poznat, že jsi se mnou... promiň mi všechny okamžiky, kdy na to zapomínám. 

Díky za pramen radosti, který v mém srdci vytryskne, když vím, že jsi se mnou.

Děkuji Ti za přátele, které mi posíláš do cesty, právě v ten okamžik, kdy to nejvíce potřebuji... :-) You really know the right time!!! Tvoje načasování nemá chybu ;)

Prosím, dej mi odvahu přijímat situace a okamžiky, které nemůžu ovlivnit, a dej sílu je překonat a přijmout takové jaké jsou.

Prosím, dej mi odvahu změnit to, co změnit mohu, a také moudrost umět odlišit to, co změnit mohu a co mám pouze přijmout.

Prosím, dej mi lásku a pokoru umět přijímat ostatní lidi a pomáhat jim v jejich těžkostech, tak jako oni mi pomáhají v těch mých.

Prosím, ať neprosazuji svoji vůli, ale raději se snažím přijmout tu Tvou, která je mnohonásobně lepší a dej mi chodit po Tvých cestách a dojít až za Tebou, který jsi smysl života (Cesta a Pravda)

Prosím, dej mi uvědomit si, že jsem Tvoje dítě, nikdo není víc, když Ty jsi se mnou...

Prosím dej ať si vážím sama sebe i lidí, které mi posíláš do cesty...

Děkuji Ti za to, kdo jsem..... občas crazy teenager, jindy šíleně smutná princezna, jindy dospělá žena, ale hlavně ať nikdy nezapomenu, kdo mě stvořil a proč :-)

Ty sám nejlépe víš, proč a co se dějě v mém životě, prosím buď stále se mnou a dej mi pociťovat Tvou lásku a přítomnost každý den.

Děkuji Ti za to, kdo jsem, a prosím dej ať jsem Tvým dítětem navěky. 

http://www.youtube.com/watch?v=008n-5IPqXE

http://www.youtube.com/watch?v=CoxopsRSfdU 

Zobrazeno 770×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio