...o životě, chaosu, a jiných trampotách ;-)...

Pěkně se nám kulatíš

25. 5. 2018 12:45
Rubrika: Osobní | Štítky: mateřství , těhotenství

Tento týden, mi kolega povídá: Pěkně se nám kulatíš :-) (není nad upřímnost)

Většinu žen by taková hláška asi nepotěšila... ale mě neurazila, protože má právdu. Bříško mi poslední dny pěkně roste..pravděpodobně mi manželství i mateřství prospívá. Ani jsem si pořádně nestihla zvyknout na novou roli manželky a přišla nová role - matky. Takže byť je dítě teprve v bříšku, tak už jsem letos dostala kytičku ke dni matek (moc mě to potěšilo). Ač jsem to netušila, mateřské pudy (nebo co to je) se vytvořili velmi brzy - člověk neví, co má dělat, aby tomu malému bylo co nejlépe.. navíc na internetu spousta informací (některé i protichudné - nečekaně - a jak se pak v tom žena neznalá, má vyznat). 

Naštestí máme chápavou paní doktorku, která nás zbytečně do ničeho nenutí a tak už máme za sebou pár standardních prohlídek a pár před sebou. Také jsme přežili období nechutenství, večerních nevolností a užíváme si těhotenství v plném proudu... občas nás přepadnou otázky zda-li to všechno co nás čeká zvládneme ? Jestli je všechno tak jak má? Spousta otázek, zatím bez odpovědí.. ty přijdou v následujících měsících... nezbývá nic jiného než počkat a modlit se, aby se vše zvládlo, tak jak má =)

Hledala jsem nějaký pěkný článek o těhotenství, ale žádný pěkný jsem nenašla... možná jsem hledala na špatných místech ... a tak pro mě je (nejen teď v květnu) příkladem Panna Maria... taky byla těhotná a musela vše zvládnout.. bez zbytečného ptaní, reptání či stěžování... jen dala svůj souhlas, aby se stalo, co se stát mělo :-).

 

 

Zobrazeno 913×

Komentáře

An09

Moc pekne?
Vzpomnela jsem si na svuj clanek o tehotentstvi??
https://an09.signaly.cz/1311/podivuhodne-jsem-utvoren

hanulka

@An09: Díky moc za sdílení :)

Zobrazit 2 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio