...o životě, chaosu, a jiných trampotách ;-)...

Jak se Ti tu líbí??

29. 12. 2012 3:44

 

.. otázka, kterou dostávám teď už méně často, ale vždy se najdě někdo, kdo se zeptá..

No nevím, přesně Jak se mi tu líbí, ale líbí se mi tu i přesto, že některé věci jsou řekněme zvláštní :) člověk potřebuje delší dobu, aby je pochopil. A navíc normální tu není ani jeden den ;) pořád se tu něco děje.

Teď jsou Vánoce a pro oživení jsme hráli Živý Betlém... několik týdnů zkoušek, nákupy doplňků, reflektorů, nervy a výsledek, doufám stál za to :)

Z mého "andělského" pohledu dobrá práce, nejlepší bylo pozorovat jak se zkoušku od zkoušky lepšíme..paradoxně komplet všichni jsme se sešli až na premiéře - tedy při půlnoční!! A od té doby vždycky :-D

 Sice mě od Slavnosti Narození Páně trošku bolí v krku, ale oproti nemocem jiných lidí je to nic ;)... někdo mi jednou řekl, že je to všechno o psychice, pokud je člověk vyrovnaný sám se sebou, pak je i nemoc v oslabení.... a víra je polovina úspěchu..a já věřím, že ten kašel, co nevidět pomine ;)

Nevím, ani proč, ale vzpomněla jsem si na jednu básničku, kterou jsme se učili ve škole od Svatopluka Čecha - možná pro to příjmení se mi vryla do paměti:

Jsme slabí, malí — Dosti těchto řečí!
Jen kdo tak zoufá, sláb a malý jest.
Oč byla Hellas, byla Róma větší,
než skrání nesmrtnou se dotkla hvězd?

Jak směšné byly našich předků cepy,
když celý svět se zdvihl proti nim,
a hle! svět celý zdrtil vůdce slepý
a Táboru se klonil věčný Řím.

Jen v srdce zápal, chrabrost bohatýrů
a budem vojsko netušených sil!
Sláb jenom ten, kdo ztratil v sebe víru,
a malým ten, kdo zná jen malý cíl.

 

 Tož přeji všem velkou víru, ne v sebe, ale v Šéfa, který může nejen zlé v dobré obracet, ale i zázraky konat.... a jak říká anděl Gabriel: "Vždyť u Boha není nic nemožného!!!"

 

Zobrazeno 735×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio