...o životě, chaosu, a jiných trampotách ;-)...

Jdeme do finále aneb radosti všedních dnů

16. 8. 2018 15:40
Rubrika: Osobní

Poslední měsíc před námi ;) (možná už míň... ), taška do porodnice sbalená a cestuje s námi.. Myslela jsem si, že když nebudu chodit do práce kolik budu mít času a ono ne... pořád nějaké zařizování, nákupy, praní, vaření, pečení, zpracovávání ovoce a zeleniny od rodičů ze zahrady... 

Někdy skoro není divu, že nevím, kde mi hlava stojí... tak se mi nedávno stalo, že jsem dala prát pračku prádla jako obvykle. To, že je něco neobvyklé mi docvaklo až když jsem prádlo vyndávala z pračky.. cvak jeden lískový oříšek.. za chvíli další... celkem jich bylo devět :-)... (ano vím, že se před praním prohledávají všechny kapsy, ale tentokrát to prostě neklaplo a úlovek za zahrady Löw-Beer se vypral i s kraťasy). 

 

Jsou lidé a situace, kdy děkuji Pánu, že mi do cesty posílá lidi s andělskými skutky ;) či opravové anděle? 

V obchodě u pokladny.. všude dlohé fronty... jedna je kratší, ale když se pozorně podívám je tam cedulka pokladna zavřena, paní se podívá na mě a řekne, že pro mě to neplatí... klobouk dolů... tím pádem se cedulka posunula až za můj nákup. 

Slavnost Nanebevzetí Panny Marie - Basilika na Mendlově náměstí je plná, přišli jsme s manželem dost na knop... lavice beznadějně obsazené a davy stojících všude okolo... jediné přání je neomdlít a najít byť malý kousek na sednutí.. kousek od nás jsou zpovědnice... to by mohlo klapnout... Je teprve přivítání otce biskupa a za mnou se vynořila paní i se židlí ,ať si sednu... než jsem stihla poděkovat byla fuč...

Slanost Panny Marie jsme nepropásli, zato se nám letos nepodařilo dostat se do Pustiměře na svatoannenskou pouť, naštestí se tam dostali rodiče a dovezli nám obrázek svaté Anny s následující modlitbou:

 

 

Díky moc všem, kteří mají s námi těhotnými trpělivost a dovedou nám prozářit den! Pán Bůh vám žehnej a děkuji moc za pomoc a ochotu!!!

Zobrazeno 1061×

Komentáře

Kristýna Kuráňová

Díky Bohu i za ty, kteří nezištně pomáhají maminkám při cestování s jedním i více dětmi. Já jsem dnes poprvé jela vlakem s oběma holkama (15 a 2 měsíce) a tolik pomoci a ochoty jsem snad ještě nezažila. ?

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio